Çaycılar Gıda ve Çay San A.Ş. 1985 yılında 100 ton/gün kapasiteli olarak kurulmuş ve 1986 yılında faaliyete üretime başlamıştır.1991 yılında İhtiyacı karşılayacak yatırım ve modernizasyonları uygun zamanda ve çağdaş teknolojileri kullanarak 200 ton/gün kapasiteli bir entegre tesis haline gelmiştir. 34 yıl süren istikrarlı çalışmalar sonucu ürünlerimiz fiyatı ve kalitesiyle piyasada yer edinmiş ve aranan ürünler arasına girmiştir. Uzman personeli, tam donanımlı fabrika ve laboratuarlarında, üretimin her aşamasında kontroller yapılarak sektörün en kaliteli ürünü elde edilmektedir. Fabrikamızda işlenen çay elek sistemine göre tasnif edilerek uzman mühendisler kontrolünde laboratuardan geçirilerek stoklanır. Pazar talebi ve damak zevkine göre oluşturulan çay harmanı her bir ürünün temelini oluşturur. Oluşturulan her bir harman pakete girmeden önce kontrol laboratuarlarımızda kalite kontrolden geçerek paketlenirler.

Şirketimiz bünyesinde Kalite Yönetim Sistemi’nin etkin bir şekilde uygulanması tüm çalışanlarımızın ilkesidir. Amacımız Çalışanlara, çevreye ve topluma karşı sorumluluk bilinciyle müşteri memnuniyeti doğrultusunda AR-GE çalışmalarına yatırım yaparak, konusunda sürekli olarak eğitilen uzman personeli ile bilim, teknoloji, kalite ve yasal şartlardan ödün vermeden ürün kalitesi ve hizmet sunumuyla ulusal ve uluslar arası markalaşmaktır.

Çaycılar Gıda ve Çay Sanayi A.Ş